Anmälan till nyhetsbrev – Att lyckas med förändring i organisation, grupp och individ

Anmäl dig till Precision Consultings nyhetsbrev som ger tankar för bl a ökad konkurrenskraft. I slutändan syftar allt innovations och förändringsarbete i företag till att stärka den egna organisationens konkurrenskraft för att möjliggöra tillväxt och ha en fortsatt plats på marknaden. I offentlig sektor är målet ofta att höja kvalitet i producerade tjänster och öka effektiviteten.

Att skapa uthålligt högpresterande organisationer, grupper och individer kräver nya tankar i en allt mer komplex värld. Att upptäcka och utmana det vi tar för givet möjliggör helt nya lösningar samt frigör kraft i organisationen. Att lyckas hitta framgångsrika sätt att få ut betydligt mer av den potential som finns i verksamhetens hjärnor, är en mission för oss.

Nyhetsbrevet dimper ned med oregelbundenhet, max en gång i månaden och behandlar områden som Change Management, förändringsledning, kommunikation och ledningsutveckling. Uppdraget är att skapa högsta värde för VD/CEO/ledare som läser. Det är Fredrik Langborg, ägare till Precision Consulting AB, som formulerar ”vitamininjektionen”.

Garanti: Din mailadress behandlas med 100 % anonymitet och förmedlas ej till tredje part. Du kan när som helst säga upp gratisprenumerationen (utan sura miner från oss). Vi vet att det kommer mycket i inboxen och vi kommer jobba för att förtjäna en plats.

Anmäla din e-post till höger på denna sida och klicka på Ja, tack. Välkommen!

Fredrik Langborg,
Founder, Senior Management Consultant

Följ mig gärna på Twitter: @Langborg